headershadow

Latest Blogposts

Een borrel over cliëntsturing

Nog nagenietend van het heerlijke pinksterweekend en met mijn zonnebril nog op is het tijd voor de aankondiging van onze volgende gratis weggeefactie! Morgen maak je kans op een gratis adviesborrel van De Participatieformule en ervaringscoach Ad van Emmerik. Jullie als bloglezers maken kans op deze borrel, maar ook alle aanwezigen op het WMO congres in Ede mogen meedoen! De actie is alleen vandaag geldig!

Afgelopen maanden zijn wij druk geweest met het project Doen & Laten en Streetwise in Business. Beide zijn projecten waarin cliëntsturing een prominente rol vervult. Er wordt wel gezegd: ‘Cliëntgestuurde projecten zijn de toekomst’. Wij zijn daarom erg benieuwd naar jouw mening over cliëntsturing. Beantwoord de vragen!

Waarom meedoen aan deze actie?

Met een gratis adviesborrel van De Participatieformule en een ervaringscoach zitten jij en jouw collega’s en klanten vol energie om nieuwe stappen te zetten. Je krijgt nieuwe ideeën en kunt direct aan de slag om je project nog succesvoller te maken.

Hoe doe jij mee?

– Vul slechts vier vragen over cliëntsturing in met je naam, e-mail en organisatie en verstuur het formulier
– De winnaar wordt maandag 4 juni bekend gemaakt
– Volg @ppformule en deze blog en lees of je de winnaar bent

Hoe win jij?

– Vul alle vragen in
– Wees eerlijk
– Er is geen goed en fout
– Dde meest eerlijke, creatieve of urgente deelname wint

Vergeet niet dat de actie alleen geldig is op woensdag 30 mei! Dit betekent dat wij jou creatieve antwoorden voor 23.59 verwachten!

Win de borrel!

Heel veel succes en we kijken uit naar jouw antwoorden! Heb jij een vraag bel 06 – 23 52 10 06 en laat een boodschap achter. Lizet belt je vandaag nog terug!

0 reacties op “Een borrel over cliëntsturing

Plaats een reactie


*