headershadow

Latest Blogposts

Fan van Sociaal Ondernemen

Als Sinterklaas spreek ik vaak met sociale ondernemers. Daarin staan mijn ParticipatiePieten van De Participatieformule mij als superadviseur dagelijks bij. De gesprekken die we voeren zijn zonder uitzondering met gedreven personen die ondernemen vanuit hun hart.  Oftewel bij sociale ondernemers staat het realiseren van een maatschappelijk doel centraal en geld verdienen is daarvoor een middel.

In het licht van de moeilijke financiële tijden ik als Sinterklaas dat 2012 het aangewezen jaar is om de sociale ondernemer te steunen. En daarom lopen mijn ParticipatiePieten zich warm voor een sociaal feest. Zo gezegd, zo gedaan en dus bedachten de ParticipatiePieten een mooie actie.

We hebben voor dit feest zeven sociale ondernemers uitgekozen om een artikel te doneren voor Sociale Sinterklaas. Hiermee hebben we een prijzenpakket waar je u tegen zegt. Bovendien steunt u door mee te doen deze ondernemers. U zet ze in de schijnwerpers!

In het dagelijks werk van de ParticipatiePieten zien zij vele ondernemers die kwalitatieve en mooie producten maken en op deze manier mensen kans geven om te werken naar vermogen. Sociaal ondernemen heeft de toekomst. Dit omdat zij op een ondernemende wijze oplossingen bieden voor het grote participatievraagstuk. Een vraagstuk wat zich afspeelt op het snijvlak van zorg, wonen en arbeid. Een vraagstuk waarop maar een antwoord het goede is: steun de ondernemers met lef en laat ook kwetsbare mensen meedoen naar vermogen en biedt hen zo de gelegenheid actief deel te nemen en bij te dragen aan de samenleving.

Kortom, doe mee en steun het sociaal ondernemen! Doe mee en win: dan maak je kans op het totale prijzenpakket en/of een van de prijzen en zet je Sociaal Ondernemen op de kaart.

www.socialesinterklaas.nl

0 reacties op “Fan van Sociaal Ondernemen

Plaats een reactie


*