headershadow

Latest Blogposts

Hoera, we bestaan een jaar!

Taart bakken door Colour KithcenWat gaat de tijd snel! Afgelopen week bestond De Participatieformule alweer een jaar. We hebben een fantastisch jaar achter de rug met een heleboel leuke klanten, een eigen website, lezers op onze blogs, een ebook over sociale zekerheid en ook nog eens een participatiechecklist. Een eerste jaar waar we enorm blij mee zijn!

20 juni 2012 is de officiële dag dat we een jaar ingeschreven stonden bij de kamer van koophandel. En met wie kan je dit beter vieren dan met de klanten van het allereerste uur. Vooral met het doel participatie voor mensen meer en meer mogelijk te maken! We zijn blij dat wij samen konden werken aan participatie, re-integratie en participatie van ‘kwetsbare’  mensen. Daarom wilden wij onze klanten verrassen! Want door deze klanten heeft De Participatieformule een sprankelend eerste jaar gehad.

Bestaat een taart door participatie?

Dus we zijn op zoek gegaan naar een ‘maatschappelijke’ bakker. Deze hebben wij gevonden in The Colour kitchen. Zij kregen van ons de opdracht om heerlijke chocoladetaarten te bakken voor al onze klanten en leveranciers.

Aantal reacties van onze klanten op de taart van The Colour Kitchen.

Atelier Totem (creatieve werkplaats voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt)
Namens de donderdagdeelnemers van Totem. Zeer bedankt voor de lekkere taart, ga zo door!

NL Training (ontwikkelen van mensen)
Van harte gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag. Namens NLtraining dat ook nog niet zo lang bestaat, wens ik jullie alle goeds toe voor de toekomst.

Kamer van koophandel
@PPFormule Dat wordt smullen vandaag, bedankt!

De Stadsbrug (werkprojecten en participatie voor kwetsbare doelgroepen)
Nu al zin om morgen naar het werk te gaan. @PPFormule heeft een kadootje in de koelkast gelegd. Gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag.

We bedanken The Colour Kitchen voor het bakken van deze heerlijke taarten. Daarnaast bedanken we nogmaals onze klanten voor het eerste fantastische jaar met De Participatieformule. Vol energie en met veel inspiratie gaan wij het volgende jaar tegemoet.  Wij ontwikkelen graag met jou nieuwe concepten, cliënten trainen en werken aan een sprankelende profilering.

Wil jij ook participatie vormgeven? Wij wel… En we komen graag volgend jaar op 20 juni 2013 jou ook een taart bezorgen!

1 reactie op “Hoera, we bestaan een jaar!


Comment author said

Door Janine op 2 juli 2012 om 07:06

Dag dames,

Van harte gefeliciteerd met jullie een-jarig bestaan! Fijn dat de taart lekker was, dat doen we in augustus bij ons nog een keertje over!

Kleurrijke groet,
Janine

 

Plaats een reactie


*