headershadow

Page content

Huur ons in!

Ben jij op zoek naar verandering binnen jouw organisatie, op zoek naar een vernieuwend project en geloof jij dat dit professionele ondersteuning vereist op het gebied van strategie, mens en profilering? De Participatieformule helpt!

1. Conceptontwikkeling en implementatie

Je hebt een goed idee, maar hoe krijgt dit idee vorm? Is je project of organisatie toe aan vernieuwing? Is het wel echt een goed idee? Ben je al gekanteld met je dienstverlening? Ben je transitieproof? Op welk vraagstuk biedt jouw idee een antwoord? Hoe enthousiasmeer jij de medewerkers? Welke kwaliteit wil je bieden en hoe doe je dat? En hoe krijg je financiering voor dit plan?
De Participatieformule inspireert jouw organisatie om van het concept over te gaan naar implementatie, waarbij wij als De Participatieformule meewerken om jou project of vernieuwing succesvol te laten slagen.

2. Profilering & marketing 

Medewerkers, klanten en partners willen zich verbinden met heldere organisaties en willen hier graag met en voor werken. Een sterk organisatiemerk en dito imago is daarom  steeds belangrijker. Dit betekent:  de buitenwereld laten horen en zien wat jij goed doet en hierin transparant zijn.  De Participatieformule ontdekt samen met jouw organisatie een aantal kernwoorden en bouwt samen aan een sterk en herkenbaar merk.


 

3. Ontwikkelen van cliëntparticipatie of ervaringswerkers en medewerkers

Heb jij een visie op cliëntsturing? Zijn jouw medewerkers actueel geschoold? Op welke manier laat jij cliënten meedoen in projecten? Wat betekent cliëntsturing voor jouw organisatie? En hoe profileer jij de cliënten?

Werk je al met ervaringsdeskundigen? Of wil je dit gaan vormgeven? De Participatieformule stimuleert en traint de medewerkers en cliënten om projecten vorm te geven.