headershadow

Page content

Referenties

Hier vind je een aantal ervaringen van mensen die met de Participatieformule hebben gewerkt.  Wil je ook een ervaring delen, laat dan een reactie achter!

De Stadsbrug

” Zij hebben kennis van trainingen en ondernemerschap en bezitten de vaardigheid om dit over te brengen op de deelnemers.”

Annemieke Dijk, projectleider van de Stadsbrug, over De Participatieformule.

Stichting De Omslag

“De pitch wonnen zij door hun ondernemerschap, doordat zij enorm met ons meedachten en omdat ze zo creatief waren!”

Corine van de Burgt, directeur van de Omslag, vertelt over de samenwerking met De Participatieformule.

Specialisterren BV

“Zij brengen kennis en kunde aan tafel en wij mogen gebruik maken van hun netwerk, relatie en visie die zij hebben ontwikkeld.”

Sjoerd van der Maaden, eigenaar van Specialisterren, over de samenwerking met De Participatieformule:

 

Stichting Gids

“Door slimme werkvormen is mijn team nu meer op elkaar ingespeeld!”

Ik ben directeur van Stichting GIDS; een persoonlijke organisatie die mensen ondersteunt bij meedoen in de samenleving. Tien jaar geleden een kleine organisatie, maar ondertussen uitgegroeid tot een belangrijk partner op gebied van re-integratie in provincie Utrecht. Wet en regelgeving verandert ieder jaar. Iedere organisatie kan hierop anticiperen. Wat twee jaar geleden werkte op het gebied van re-integratie, werkt nu niet meer. Door slimme en creatieve werkvormen heeft De Participatieformule medewerkers samen laten werken. De bijeenkomsten, workshops en oefeningen dragen bij aan een GIDS dat meer op elkaar is ingespeeld. En door aandacht aan het schrijven van een persoonlijke pitch werden dromen en overtuigingen van medewerkers zichtbaar. Dat is mooi om te zien!