headershadow

Latest Blogposts

So much bad in the best of us!

Afgelopen weekend was ik naar een concert waar een prachtig nummer werd gezongen. Het was de tweede keer dat ik het nummer hoorde, waarbij de volgende zin bleef hangen: “So much good in the worst of us, so much bad in the best of us!” Ik dacht direct aan het cliëntgestuurde project en de toppers die daar in werken!

Eenmaal een dief… altijd een dief, een drugsverslaafde is nooit te vertrouwen of een schizofreen is nooit alleen. Een aantal uitspraken die jij misschien herkent.  Ieder mensen heeft zijn positieve als negatieve kanten. Maar vaak beoordelen jij en ik mensen op de buitenkant, of in ieder geval de kant waar we als mensheid het over eens zijn. Want stelen is fout!

Is dit wel de waar? Volgens mij niet… Anders werk ik natuurlijk ook niet bij De Participatieformule, waar wij cliënten stimuleren om naar vermogen mee te doen in de maatschappij. Ik zie elke week mooie voorbeelden om me heen. Graag deel ik een mooi voorbeeld  met jou.

Cliëntgestuurde project Doen en Laten

Binnenkort komt een artikel in de Houtense Courant over het project Doen en Laten.  Ook komt een foto bij het artikel van de ervaringscoaches met t-shirt en gesponsorde regenjas van de lokale fietsenwinkel! Een hele mooie mogelijkheid om het cliëntgestuurde project ook in Houten onder de aandacht te brengen. Heel goed geregeld!

Maar….

Deze promotie heeft een ervaringscoach geregeld. Hij heeft eerst bij de lokale fietsenwinkel 14 regenjassen met bedrukking geregeld. Vervolgens heeft hij contact gehad met de lokale krant om een artikel te plaatsen in de krant. En hij ging nog even door…. Want ook deze week is een bezoek geregeld met een wethouder van Houten.

Wat zit er veel goeds in deze ervaringscoach! Voor het project regelt hij gratis public relations en wie weet ook nog wel een dependance van het project. Wat is het mooi dat via dit project hij zijn kwaliteiten en talenten in kan zetten. Geen vooroordeel wat hij is zijn verleden was of heeft gedaan.


Welke cliëntgestuurd project heeft ook goede ervaringen met de eigen marketing?

0 reacties op “So much bad in the best of us!

Plaats een reactie


*