headershadow

Latest Blogposts

Terugblik van de kantelbijeenkomst & kantellat

YouTube voorvertoningsafbeelding

De ervaringscoaches van Doen & Laten hebben hard gewerkt om de kantelbijeenkomst samen met de gemeente Utrecht tot een succes te maken. Bezoekers haalden informatie over nieuwe werkwijzen op in workshops en deelden meningen over eigen kracht en participatie met andere bezoekers en de ervaringscoaches van Doen & Laten.

De Kantellat is gepresenteerd: een checklist (vanuit het perspectief van de ervaringscoach) waarmee je in 12 vragen kunt zien of jouw werkwijze “kantelproof” is. Met deze Kantellat gaan we de komende tijd langs organisaties en instellingen zodat de aansluiting met de burger steeds beter wordt.

Klik op de afbeelding als jij de kantellat wilt uitprinten en gebruiken.

Wil jij liever deze kantellat als pdf ontvangen EN op de hoogte blijven wat de ervaringscoaches doen in de Kantelparade?
Vul dan je naam en e-mailadres in.
Jij ontvangt automatisch een e-mail, bevestig de e-mail en je wordt automatisch doorverwezen naar de  kantellat als pdf bestand.

De trein rijdt verder! We nodigen iedereen uit mee in te stappen. Samen met de ervaringscoaches maken er er een ware Kantelparade van.

De ervaringscoaches van het project Doen en Laten brengt je thuis zijn trots op de samenwerking met de gemeente Utrecht en het organiseren van het kantelcongres. Afgelopen weken is er veel geblogd over deze bijeenkomst. Lees hier meer!

Wij vinden het leuk als jij een reactie achterlaat over de kantelbijeenkomst.

0 reacties op “Terugblik van de kantelbijeenkomst & kantellat

Plaats een reactie


*