headershadow

Page content

Inspiratiesessie “Ben ik er klaar voor?”

Transitie van ABWZ naar WMO: Participatiewet, WMO en andere perikelen

Ben jij er klaar voor? “Van zorgen voor, naar zorgen dat” en “5% invullen met social return”, alle mensen doen mee en werken mee. De inspiratiesessie is voor ondernemers, managers, beleidsmakers, zorgprofessionals en welzijnswerkers die in hun werk en organisatie anders gaan werken. We werken 2 uur met jou en je collega’s en sluiten deze sessie af met een praktisch advies om mee verder te gaan.

Wat betekent dit nu eigenlijk voor mijn organisatie, voor de manier waarop ik mijn werk inricht en uitvoer en voor de mensen met wie ik werk: de cliënt, de opdrachtgever en de doelgroep? Wat ga ik nu precies doen om te kantelen en/of te komen aan die 5% Social Return?

De inspiratiesessie stemmen we uiteraard af op de vraag die jij hebt. In ieder geval hebben we de volgende onderwerpen aan bod:

  • Quickscan: Hoe sta jij er voor?
  • Hoe creëer ik een omgeving waarin mensen meer zelf gaan doen? Oftewel wat is zelforganiserend vermogen en hoe ondersteun ik dat?
  • Hoe kan ik de sociale return – eis in mijn organisatie invullen? Welke creatieve oplossingen zijn er voor?

Investering:  € 397,00 exclusief BTW per workshop, maximaal 15 deelnemers, op door jou aangegeven locatie.

Bel voor meer informatie: Mariska Minnen 06 – 34 34 55 26 of Mieke van Dommelen 06 – 22 38 97 50. Of stuur een mailtje info@departicipatieformule.nl.

We ontmoeten je graag!

0 reacties op “Inspiratiesessie “Ben ik er klaar voor?”

Plaats een reactie


*