headershadow

Latest Blogposts

Win een VIP-arrangement!

VIPTer ere van ons tweejarig jubileum organiseren wij een #opentuinsessie. Klanten, tippers, bloglezers, twitteraars, nieuwsbrieflezers en facebookvrienden maken De Participatieformule mogelijk! Wij zijn blij dat jullie ons volgen. En daarom zetten wij tijdens de #opentuinsessie een van jullie in het zonnetje door hem/haar een Very Important Persoon (VIP) arrangement aan te bieden.

Wat houdt het VIP-arrangement in?

  1. Je hebt een eigen tafel met drankjes en hapjes.
  2. Je spreekt alle gasten tijdens de #opentuinsessie.
  3. Je ontvangt een participatiecadeau.
  4. Je ontvangt een portret om te gebruiken op social media.

De opentuinsessie vindt plaats op dinsdag drie september vanaf 15.30 in Hollandsche Rading. Op deze #opentuinsessie kun jij: 

–          inspiratie opdoen op jouw vakgebied
–          ‘Important Persons’ ontmoeten op het gebied van Participatie (denk aan gemeenteleden, eigenaren van sociale ondernemingen, bestuurders van zorg- en welzijnsinstellingen en ervaringsdeskundigen)
–          vrijblijvend kennis maken met en vragen stellen aan De Participatieformule
–          beleven hoe het is om geactiveerd te worden

Wil je geen VIP worden, maar wel naar de #opentuinsessie? Geef je hier op!

Beantwoord deze vraag en maak ook kans op het VIP-arrangement van De Participatieformule:

‘Hoe behandel jij jouw klanten als echte VIP’s en wat is het resultaat hiervan?’

6 reacties op “Win een VIP-arrangement!


Comment author said

Door Gert Rebergen op 8 augustus 2013 om 08:18

a. invoegen;
b. kwartslag gedraaid geinteresseerd zijn;
c. scherpe randjes horen;
d. iets toevoegen,
zonder enige geur van acquisitie of advies.

 

Comment author said

Door Bas Lize op 8 augustus 2013 om 09:50

Zonodig met mensen samen tot het gaatje gaan.

 

Comment author said

Door Arie Oudhof op 8 augustus 2013 om 12:52

K I S S (keep it stupid simpelk)

Behandel een ider zoals je zelf gezien wil worden met repect en warme aandacht voor dat topje van de ijsberg wat niet in beeld is.

 

Comment author said

Door Peter Mackaaij op 10 augustus 2013 om 02:08

Vanuit het Maatschappelijke oogpunt gezien, is iedereen een VIP als het ware,er hoort en mag geen onderscheid te zijn tussen mensen!
Laat iedereen in zijn waarde, praat met mensen over maatschappelijk belangrijke onderwerpen die ook hun raken!
Verplaats jezelf in mensen en tracht die mensen deel te laten nemen aan Participatie, want dat is uiteindelijk Het Sleutelwoord.
Communicatie en Respect tussen mensen en organisaties is van levensbelang, dus netwerken is van groot belang.
Problemen bestaan niet, want er zijn uitsluitend Uitdagingen en vanuit dat Laatstgenoemde woord, ligt de weg open naar Participatie.
Ik spreek hier uit eigen ervaring, want ik ben door bergen en dalen gegaan en is het me gelukt om me weer maatschappelijk verantwoord in te zetten, met de intentie om ook daadwerkelijk mensen te helpen om hun leven weer op de rit te krijgen.(Ervaringsdeskundigheid).
Gelukkig zijn we niet alleen op de wereld en is een en ander uitsluitend mogelijk in een Team-Work Setting, dan pas kan iedereen elkaar aanvullen en oplossingen te berde brengen, teneinde succes te gaan boeken.
Waar een wil is, is een weg.

Als je op een rechte weg loopt, kom je op een gegeven moment geheid een rotonde tegen, dan heb je twee opties en dat is je gaat rechtsaf of linksaf.
Indien je linksaf gaat houdt de weg natuurlijk op een gegeven moment op en kan je niet verder en dan moet je door het open veld gaan lopen en dan begint de ellende pas echt en duurt het lang om weer de weg terug te vinden, met een beetje mazzel kom je weer op de rechte weg terug en kom je wederom weer bij diezelfde rotonde uit en ga je dit keer uiteraard weer linksaf, maar dan in het spiegelbeeld van het uitgangspunt, alwaar je de eerste keer begon, dan kom je mensen tegen die respect tonen en dan is de redding nabij en kom je de juiste mensen tegen, die hulp zullen bieden.
Die hulp dient uit te gaan van de vraag van de client en niet vanuit het verouderde aanbod uit vervlogen tijden, want dat was pappen en nathouden en bood geen enkel perspectief voor die mensen.
Ik, ik bedoel dus wij willen best wel een VIP worden en zullen uiteraard alle gasten aanspreken en een geanimeerd(e) gesprek(ken) voeren en tevens een Degelijke Presentatie geven tegenover alle aanwezigen op de Open-Tuin Sessie over een en ander!
Wij komen dus met een Team, die weten wat samenwerking is en bruggen kunnen slaan tussen de diverse betrokken personen en organisaties.

Groetjes,

Peter Mackaaij
Utrecht, 10-8-2013.

 

Comment author said

Door Martin op 30 augustus 2013 om 12:29

Mijn klanten behandel ik als VIP’s door:
– actief betrekken bij beleidsvorming
– de klant serieus nemen
– te leren van feedback van mijn klanten
– de klant de ruimte geven om zich te ontwikkelen

 

Comment author said

Door Lizet op 30 augustus 2013 om 14:05

Wat een genoegen om jullie verschillende adviezen met ons te delen. Als De Participatieformule denken wij dat jullie allemaal een Very Inspiring Participation Person zijn! We hopen jullie dan ook a.s. dinsdag te mogen ontvangen op onze Opentuinsessie.
Er is echter 1 winnaar en dat is de persoon die dagelijks bezig is om het Participatiebeleid in de stad Utrecht vorm te geven. Wij vinden het een eer om hem onze VIP te mogen maken! Martin, gefeliciteerd! En we hopen van harte dat jouw adviezen voor onze gasten a.s. dinsdag inspirerend zijn!

 

Plaats een reactie


*