headershadow

Latest Blogposts

WMO winnaar!

Wie is de WMO winnaar?Woensdag 30 mei was weer eens een razendsnelle WMO-dag voor De Participatieformule! Vanaf 7.30 waren we in touw met onze sprankelende verrassende actie: win een gratis adviesborrel over hoe je als project de cliëntsturing kunt verbeteren? Onze winnaar is hier al heel ver in. Bij hun is echter de vraag: hoe haal je nog meer de kracht uit een project? En hoe regel je financiën om de projecten draaiende te houden? De winnaar is dan ook geworden: Stichting Kanker in beeld! Hun vraag: hoe kun je de lokale zangkoren met kankerpatiënten laten voortbestaan?

WMO, cliëntsturing en cliëntenparticipatie

Op het WMO congres in Ede kwam cliëntsturing en cliëntenparticipatie als onderwerp vaak aan de orde. Zo kreeg onder meer Doen en laten brengt je thuis, een hoog cijfer op de WMO-proof projectenschaal die werd gepresenteerd. Naast deelname aan het WMO debat over succesvolle WMO projecten en de toekomst van de WMO, waren wij ook druk met onze verrassende actie. Iedere congresganger kreeg een folder uitgereikt waarmee de gratis adviesborrel te winnen was. Daarnaast is via Twitter en Facebook weer veel aandacht vergaard. Je kon ook direct meedoen via onze website. Het is dan ook leuk om te kunnen melden dat een onbekende van het WMO congres de advieslunch heeft gewonnen.

Voor iedereen die deze actie heeft gemist of niet heeft gewonnen hebben we nog een cadeautje: De Participatiechecklist! Hierin kun je in vijf minuten jouw project langs de participatiemeetlat leggen. De Participatiechecklist is gratis te downloaden via deze website.

Dit was al onze de derde actie. Na een Participatiepitchwedstrijd op de Amsterdamse Participatiemarkt en een gratis advieslunch ter ere van de verjaardag van een van de partners, was de aanleiding nu het WMO-congres met de verrassende winnaar Stichting Kanker in beeld. Dit plaatst ons nu voor de volgende vraag:

Waar vind jij dat de volgende actie van De Participatieformule over moet gaan? Denk mee en reageer op deze site!

3 reacties op “WMO winnaar!


Comment author said

Door Marjo van Lijssel op 4 juni 2012 om 20:45

Fantastisch dat Stichting Kanker in Beeld de borrel heeft gewonnen. We verheugen ons op het adviesgesprek en gaan graag de uitdaging aan om nog meer kracht te kunnen halen uit projecten.

 

Comment author said

Door Karima Matser op 5 juni 2012 om 09:29

Van harte gefeliciteerd met dit mooie cadeau.
Het werk van Kanker in Beeld is dan ook hartverwarmend.

 

Plaats een reactie


*